Tämä on siis Apocalypse Challenge legacy. Ensimmäinen legacyni, joten vaikeasta lähdetään. Apocalypse Challengessa on todella suuret rajoitukset, jotka rajoittavat simien elämää todella paljon. Suvun tehtävä onkin poistaa nämä rajoitukset pääsemällä urien huipulle. Lisää säännöistä ja rajoituksista voit käydä lukemassa täältä kohdasta Apocalypse Challenge. Koska omistan lemmikit-lisäosan (kaikkien muiden lisäosien ohella), sovellan sääntöjä minulle sopiviksi. Pääosin kuitenkaan simien elämää ei lemmikin omistaminen helpota sillä kuluuhan siihenkin arvokasta rahaa…

    Tästä se lähtee:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

"Super Bowl on meneillään ja ihmiset joka puolella seutua katsovat sitä. Pilliä vihelletään puoliajan merkiksi ja kaikki kaupungin simit suuntaavat vessaan. Joka ikinen seudun pönttö vedetään samanaikaisesti. Vedenpaineen laskiessa seudun kolme ydinvoimala joutuvat kriittiseen tilaan ja sulavat turmellen koko seudun. Onneksi suvun perustaja on kaukana yliopistossa kun tämä tapahtuu… mutta kun hän palaa takaisin perustaakseen perheen, hän kohtaa hyvin erilaisen maailman, jossa on selviydyttävä…

 

Epätoivo…

    Ydintalven fyysiset vaikutukset ovat selviä, mutta ne ovat vain puolet hävityksestä. Myös väestön mieli ja tahdonvoima ovat vaurioituneet pahoin. Ihmiset alkavat luopua toivosta ja lohduttomuus valtaa ihmisten mieltä. Ihmisillä ei ole motivaatiota kerääntyä yhteen tai jättää tekemiään suojia.

 

Liiketalous

    Voimalaräjähdysten aiheuttama kaaos seudulla on tuhonnut yhteisön talouden perusrakenteen. Simeleonin arvo vaihtelee villisti tasolta toiseen. Kaikki kaupat on tuhottu tai ryöstetty tyhjiksi Seudun talouden ollessa kaaoksessa, ihmiset ovat vastahakoisia menemään "ostoksille". Ainoa asia, joka myy, on selviytymistarinat, sillä media seudun ulkopuolella haluaa hanakkaasti tietää mitä tapahtui ja millaista on asua onnettomuusmaalla.

 

Lainvalvonta

    Paikallinen poliisi ja palokunta ovat kaaoksessa, ja kykenemättömiä tekemään työtään. Sekasorto ja laittomuudet ovat pesiytyneet alueelle. Anarkistien väkivaltaiset jengit ryöstävät köyhiä ja avuttomia.

 

Lääketiede

    Seudun putkistot ovat vahingoittuneet pahoin. Taloihin tuleva vesi on likaista ja epäterveellistä. Tilannetta pahentaa, että ryöstäjät ovat tyhjentäneet paikallisen apteekin.

 

Ravintola-ala

    Kaasuputket ja voimalinjat ovat vahingoittuneet pahoin. Kaasulieden tai sähkölaitteiden käyttäminen on liian riskialtista. Säteilyn määrä on liian suuri myös mikroaaltouunin käyttämiseen. Ruoka on puutteellista. Saatavilla olevan ruuan laatu on hyvin huonoa ja voi aiheuttaa joillekin sairauksia. Kahvia on kehnosti toimituskatkojen takia. Tuoretta ruokaa ei ole.

 

Rikollisuus

    Paikallinen järjestäytynyt rikollisperhe on päättänyt hyötyä seudun lakien puutteesta kiristämällä ihmisiä suojeluksesta. Jori "Karsta" ja hänen tohelot apurinsa pakottavat ihmisiä maksamaan huikeita summia varmistaakseen, ettei mitään "pahaa" pääse tapahtumaan heidän omaisuudelleen. Toiset yrittävät taistella mafiaa vastaan, mutta useimmat taipuvat maksamaan.

 

Sotilas

    Kaduilla laumoittain kuljeskelevat säteilyä saaneet zombit tekevät kaikkialle matkustamisen vaaralliseksi, lukuun ottamatta muutamia liikenneväyliä. Naapurustot ovat hajanaisia sillä kukaan ei ole valmis vaarantamaan itseään vain tavatakseen ystäviään. Tiet paikallisiin yliopistoihin ja sieltä pois on suljettu. Perustajasi selvisi vain nipin napin takaisin naapurustoon.

 

Urheilu

    Ilmassa oleva säteily heikentää lihaksia ja luita. Lihakset ovat alkaneet rappeutua. Jopa yksinkertaisista fyysisistä toimista on tullut mahdottomia selvitä.

 

Löysäily

    Työllisyyden taso on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, koska hallituksen lainsäätäjät eivät kykene soveltamaan reiluja työlakeja. Jäljellä olevat yritykset kohtelevat kaltoin työntekijöitään, jotka yrittävät epätoivoisesti säilyttää työnsä.

 

Tiede

    Ilman ehjää sähköverkkoa ja nykypäivän kehittyneitä elektroniikkayrityksiä, korkean teknologian vekottimet, joihin joskus voitiin luottaa, ovat taas väestön käyttämättömissä. Teknologia on ottanut askeleen taaksepäin.

 

Politiikka

    Politiikanala on sekaisin, enemmän kuin normaalisti. Paikalliset virkamiehet kiistelevät siitä, miten ja milloin seudulle lähetetään avustuslähetyksiä, samalla kun asukkaat kärsivät. Korruptio rehottaa ja hävikki on lakkaamatonta. Pormestari on rajoittanut rakennusmateriaalien käyttöä "säilyttääkseen" niitä. Karkeita ja kohtuuttomia omaisuuslakeja on säädetty. Jäljellä olevat poliisivoimat tuntuvat olevan kumman motivoituneita panemaan käytäntöön erityisesti näitä rakennuslakeja samalla kun katsovat riehuvaa anarkismia ja ryöstelyä läpi sormien.

 

Taide

    Koska selviytyminen on ihmisille tärkeämpää, taide on käytännöllisesti katsoen hävinnyt yhdessä yössä. Ihmiset ovat enemmän huolissaan siitä, löytävätkö itselleen ruokaa kuin siitä pystyvätkö käymään puistokonserteissa tai ostamaan taidetta.

 

Mystiikka

    Kuolleiden määrän ollessa tuhansia, Viikatemies on joutunut tekemään pitkiä työvuoroja. Hän on niin kyllästynyt kuuntelemaan ihmisten aneluja, että on lopettanut kuolemista neuvottelun. Koko seutu on nyt joutunut vihaisten henkien vainoamaksi.

 

Luonnontiede

    Kaikki seudun kasvillisuus on kuollut. Mikään ei enää kasva. Luonnollista tai luomuruokaa ei ole. Koska kasveja ei ole pitämässä maaperää kasassa, koko seutua vaivaavat hiekkamyrskyt, jotka peittävät auringon ja pieksevät maata.

 

Viihde

    Simit eivät enää välitä ulkonäöstään. He haluaisivat mieluummin saada syödäkseen kuin näyttää kauniilta. Kaikki kosmetiikkaa, hiustenhoitotuotteita ja vaatteita myyvät liikkeet ovat tuhoutuneet tai joutuneet ryöstäjien tyhjentämiksi. Kukaan ei halua kuluttaa varojaan tuodakseen näitä tavaroita seudulle. Useimmat simit ovat eristäytyneet ulkonäkönsä huononnuttua. Suuria kokoontumisia, illanviettoja, brunsseja tai juhlia ei käytännössä enää ole. Seudun seuraelämän eliitti on jo aikoja sitten lähtenyt sinne missä ruoho on vihreämpää.

 

Muukalaisteknologia

    Simkaupunki on käyttänyt muukalaisteknologiaa, joka löydettiin tippuneen avaruusaluksen jäänteistä, jo yli vuoden ajan. Tätä teknologiaa tutkineiden laboratorioiden ja tehtaiden kuitenkin tuhouduttua räjähdyksessä, muukalaisteknologia on jälleen tuntematonta."

 

Tämä siis on suvun perustajalla edessä. Millaista on elämä nyt?